Οροι Χρήσης

Τρόποι Παραγγελίας

Υπάρχουν 3 τρόποι που μπορείτε να παραγγείλετε απο το Sunderwear:

1. Να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

2. Να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2741084135 Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00-19:00, και ένας συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει και θα καταχωρήσει την παραγγελία σας.

3. Με email στο info@sunderwear.com μπορείτε να μας στείλετε τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε το ονομά σας, τηλέφωνο και διεύθυνση αποστολής.

 

Τρόπος αποστολής - Συσκευασία και Χρόνος Παράδοσης

Τα προϊόντα σας θα αποστέλλονται με την courier, Γενική Ταχυδρομική, στη διεύθυνση που έχετε προσθέσει στη παραγγελία σας. Η συσκευασία είναι διακριτική, είτε είναι ειδικά κουτάκια και κούτες, είτε φάκελοι εσωτερικά επενδεδυμένοι, χωρίς να φαίνεται το περιεχόμενο. Οι συσκευασίες δεν συνοδεύονται με το διακριτικό λογότυπο του site.

Για παραγγελίες άνω των 30€ τα έξοδα είναι Δωρεάν. Για παραγγελίες στη κεντρική Ελλάδα, η παραγγελία σας παραδίδεται σε 24-48 ώρες, 1-2 εργάσιμες μέρες. Σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες η Γενική Ταχυδρομική θα παραδώσει τη παραγγελία σας σε 48 ώρες, συνήθως 2 εργάσιμες μέρες. Για αποστολές εκτός Ελλάδας και Κύπρο, η χρέωση είναι διαφορετική. Παρακαλώ επικοινωνήστε, μέσω email, info@sunderwear.com για κάθε διευκρίνηση. 

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των επιλεγμένων προϊόντων, η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν ή να τροποποιήσετε τη παραγγελία σας.

Σε κάθε παραγγελία έχετε τη δυνατότητα να γράψετε κάποιο σχόλιο/διευκρίνηση για τη παραγγελία σας, οπως για παράδειγμα συγκεκριμένες ώρες που η Γενική Ταχυδρομική θα θέλατε να παραδώσει τη παραγγελία σας.

 

Τρόποι πληρωμής προϊόντων και κόστος

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν:

  • Πληρωμή μέσω Paypal
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή με αντικαταβολή με την παράδοση του προϊόντος (μόνο εντός Ελλάδας)
  • Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Apple Pay
  • Παραλαβή από το κατάστημα της Κορίνθου

 

Κόστος Μεταφορικών

Τα μεταφορικά και το κόστος παράδοσης στην Ελλάδα με πληρωμή Paypal και κατάθεση είναι €3.50, με αντικαταβολή είναι €5.00 και με παραλαβή στο κατάστημα της Κορίνθου είναι δωρεάν. Για παραγγελίες άνω των 30€ τα έξοδα είναι Δωρεάν.

 

Επιστροφές

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και η συσκευασία του προϊόντος να μην έχει ανοιχτεί. Τα χρήματα επιστρέφονται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη ή στο Paypal, αναλόγως τον τρόπο πληρωμής που έχετε διαλέξει στη παραγγελία σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά θα αντικατασταθούν άμεσα, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ενότητα Επιστροφές

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας επιτυγχάνεται με τη χρήση πιστοποιητικου ασφαλείας συναλλαγών, SSL, που κρυπτογραφεί τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια πληρωμής με Paypal. Το Sunderwear δεν αποθηκεύει ούτε έχει προσβαση σε αυτά τα στοιχεία.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρικών πληρωμών 'Stripe'
Η Stripe διαθέτει το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης, την PCI Service Provider – Επιπέδου 1, αλλά και τη δυνατότητα 3D προστασίας για την ασφαλή αποκρυπτογράφηση πληρωμών μέσω κάρτας.

 

Ο Λογαριασμός Μου

«Ο λογαριασμός μου» αφορά στη διαχείριση του καλαθιού αγορών, ιστορικό προηγούμενων παραγγελιών καθώς και την επεξεργασία του προφίλ και των στοιχείων σας. Στο λογαριασμό σας μπορείτε να τροποποιήσετε ο ίδιος/ίδια τα προσωπικά σας στοιχεία όπως: ονοματεπώνυμο, email επικοινωνίας, κωδικός πρόσβασης, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση αποστολής, κτλ.

 

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ καλέστε μας στο 2741084135 από Δευτέρα έως Παρασκευή ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@sunderwear.com.

 

Πνευματικά Δικαιώματα

To Sunderwear αποτελεί αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της δομής της ιστοσελίδας sunderwear.com. Ο Πελάτης εγγυάται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου, που περιέχει, ανήκουν στο sunderwear.com ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97).

Το Sunderwear εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οποιονδήποτε.

Το Sunderwear σέβεται και προφυλάσσει τα προσωπικά σας δεδομένα. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε εδώ είναι απόρρητες και δεν θα πωληθούν, χρησιμοποιηθούν, ενοικιαστούν, αποκαλυφθούν ή δανειστούν σε κανέναν. Όλες οι  πληροφορίες σας, θα αντιμετωπιστούν με μεγάλη εχεμύθεια και δε θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους τους οποίους δεν έχετε εγκρίνει. Για περισσότερες πλήροφορίες μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο τηλ. 27410 84135, ή να μας στείλετε email στο info@sunderwear.com Σχετικά με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας μαζί μας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εταιρεία μας προωθεί όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας στο Paypal & Stripe. Η διαδικασία πληρωμής είτε μέσω Paypal είτε μέσω Stripe καλύπτονται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και με εγγύηση των χρημάτων σας. Για περισσοτερες πληροφορίες δείτε την ιστοσελιδα του Paypal https://www.paypal.com και του Stripe https://stripe.com/en-gr   Το Sunderwear δεν αποθηκεύει, ούτε έχει προσβαση σε αυτά τα στοιχεία. Η ιστοσελίδα και όλοι οι τρόποι πληρωμής δεν διατηρούν και δεν αποθηκεύουν στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

Ποτέ μη στείλετε οποιεσδήποτε ευαίσθητες πληροφορίες, όπως κωδικούς πρόσβασης ή πληροφορίες πιστωτικών καρτών, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν δεν είστε βέβαιοι. Εμείς εάν επικοινωνήσουμε μαζί σας δεν θα ζητήσουμε ούτε κωδικούς πρόσβασης, ούτε πληροφορίες πιστωτικών καρτών.

Εάν χρησιμοποιείτε έναν δημόσιο υπολογιστή τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδεθεί πλήρως και έχετε κλείσει το πρόγραμμα περιήγησης.

Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε προφανή προσωπικά στοιχεία, όπως ονόματα των παιδιών σας. Συνίσταται να αλλάζετε τον κωδικό σας συχνά.

Εάν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ισχυρίζονται ότι είναι από το Sunderwear και ζητούν προσωπικές πληροφορές, μην απαντήσετε, αλλά ενημερώστε μας αποστέλλοντας e-mail στο info@sunderwear.com.

 

Όροι Χρήσης

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη, πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την αποδοχή των παραπάνω όρων.

Contact form